Wysłany: Sro 25 Wrz, 2019 Spotkanie ściany wschodniej
Uruchamiam temat. Moja koncepcja to jednodniowe spotkanie. Za dnia. Zakładam, że spora część Iżowców pracuje, więc sobota lub niedziela. Miejsce, lubelskie, może zlot gwiaździsty w miejscu mniej więcej równo oddalonym od punktów startu Tych, którzy zadeklarują chęć przybycia.
Chej! Temat chwilę poleżał, może niektórym się uleżał, ja potwierdzam chęć spotkania Ściany wschodniej mimo, że Globalne ocieplenie udało się do "ciepłych krajów". No dobrze, proponuję sobotę, Plac zamkowy w Lublinie, potem zakończenie sezonu koło Ikea, a potem pojeździmy.
Przyznam, że teraz mam napięty kalendarz. W przyszły weekend Podkarpackie zakończenie Sezonu Motocyklowego w Kalwarii Pacławskiej, a w kolejny (13.10), organizuję w Bełżycach piknik motocyklowy, na który zapraszam.
Saperzy, rodzice, nauczyciele powtarzają "nie ruszać niewypałów". Mimo to wsadzę łapy w "Spotkanie ściany wschodniej", może nie urwie. Przeglądając forumowe relacje z przejażdżek, pozdrowienia, widać, że Iżowcy to single, soliści, samotni jeźdźcy itp. Sam większość kilometrów nawijam solo, bo namówić kogoś i jeszcze się z nim zgrać terminem to sztuka. A im więcej krzyżyków na karku, tym więcej powodów na nie. Mimo powyższego, zapraszam do wspólnej jazdy tych, Którzy mają ochotę na jazdę w dwa lub więcej Iży, tych, Którzy chcą się rozjeździć przed Piknikiem, tych, Którzy na Piknik nie mogą i oczywiście tych, Którzy nie potrzebują powodu.
Proponuję niedzielę 6-tego czerwca.
Jakby szlaki wiodły na południe w stronę pogranicza lubelskiego i podkarpackiego to byłbym zainteresowany. W każdym terminie. Dalsze wypady wymagają niestety większych przygotowań (negocjacji i ustaleń domowych).
_________________ Iż Planeta '63 oraz NSU 351 OSL '38, M-72 '60, Junak M10 '64, H-D FLHRC '09, ...
www.nsu-riders.pl
Mozna sie przylaczyc. Czekam na glos kolegow wczesniej sie deklarujacych, czy podtrzymuja i jutro, powidzmy po 16tej, dogadamy. Panowie Tomboj, Spiker, Suchy?, dajcie znac.