IZHMOTO.PL - Forum użytkowników i sympatyków motocykli IŻ
IZHMOTO.PL Strona Główna
Pomoc Statystyki Szukaj Użytkownicy Grupy Galeria Rejestracja Profil Sprawdź Wiadomości Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
IFA BK 350
Autor Wiadomość
sebka34

Motocykl: inny
Wysłany: Pon 10 Cze, 2024   IFA BK 350

Witam jakiś czas temu wziąłem motocykl IFA BK350 z 56r stając się bosiadaczem takiego motocykla wziąłem się za jego remont. Silnik u mechanika rama rozebrana wypiaskowana . Zaczyna się powolne i żmudne lecz bardzo ekscytujace składanie w całość.
Pną początek pojawił się problem z dolnym uszczelnieniem lag . Są tam.dwie uszczelki i tu moja prośba pytanie gdzie owe uszczelki mogę kupić przerylem już chyba cały internet. Mam tylko nr katalogowy czesci i ewentualnie mogę zmierzyć otwory oraz pręt amortyzatora który przechod?i przez jedną uszczelkę.

andryś

Motocykl: IFA
Wysłany: Czw 03 Paź, 2024   

Jeśli masz na myśli na dole gdzie wychodzi pręt od wkładu tłmiącego to dajesz tam dwa dopasowane oringi i na to idzie taka tulejka do dostania w sklepach internetowych i na Allegro. Patrz na użytkownika becher :) Co do łaczenia przy goleni tam większy oring lub szukać u bechera również są dostępne co pewien czas.

Spiker

Motocykl: Planeta
Wysłany: Pią 04 Paź, 2024   

andryś napisał/a:
Patrz na użytkownika becher

a dokładnie B-e-t-c-h-e-r

andryś

Motocykl: IFA
Wysłany: Sob 05 Paź, 2024   

Ech te moje literówki ;) Spiker zła wiadomość jest taka, że to wina Suchego bo mnie bardzo zdenerwował bo nesa nie chce sprzedać mimo, że obiecał na co mam świadków. Ale przyszła pora na realizację togo zakupu i zaczynam się rozglądać za innym.

Sebka34 wrzuć tu jak możesz jakieś fotki tej twojej bk 350

Odpowiedz do tematu