Podoba mi się ta grafika. Pierwsze co przyszło mi na myśl, to to, że jest to dzieło Czeczota. Jeśli zamierzacie rozpowszechniać ją na koszulkach, to chcę takową mieć.
Chyba tylko Ty. A jeśli masz opory to odpowiem cytatem z Pisma "będziemy ucztować i weselić się, ponieważ ten syn mój był umarły, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się”. Wracaj . Zlot jest markowy a nie forumowy.
Jancur napisał/a:
Podoba mi się ta grafika. Pierwsze co przyszło mi na myśl, to to, że jest to dzieło Czeczota. Jeśli zamierzacie rozpowszechniać ją na koszulkach, to chcę takową mieć.
Autorką grafiki jest Zuzia - córka jednego z kolegów enesowców. A tegoroczny zlot pomimo, że w Kruszwicy to jest wciąż koordynowany ... z Lublina. Zapytam o koszulkę (sprawdzaj PW).
przed zakupem NSU ktoś mi opisał, że komfort jazdy jest jak na taborecie ze schodów. I potwierdzam.
Kolega jeździ na przemian zaprzęgami M-72 i Zundapp KS-600 i twierdzi, że ten drugi na tle pierwszego to "wóz drabiniasty" ... ale jakoś kupuje kolejne "wozy drabiniaste" tylko . Komar zna to potwierdzi.
2. Sobota 15.06.22
13.15 – wyjazd w drogę powrotną do bazy (Wenecja, Dąbrowa, Kłuda Mała,
Tupadły)
Się wtrącę z małą sugestią jeśli można.
Czy aby na pewno chcecie jechać przez Kołudę Małą a nie Janikowo? Tam są dziury i można w nich stracić zęby . Wystarczy nie skręcać w prawo za mostem kolejowym w Janikowie, a pojechać dalej ulicą P. Wielkopolskich i w Szkolną, droga ta sama i była kładziona nowa tam kilka lat temu .
Jechał w ogóle ktoś z Forum NSU tą trasą(Wenecja-Kruszwica) w tym roku już?, czasami ogrom dziur w tamtym rejonie przeraża po zimie.
_________________ XJR 1300SP 01, WSK Z 59,....IŻ 49 56'... Jawa 640 97'....
Mając na uwadze, że jest to forum Iża a nie NSU podsumuję tylko krótko, że zlot sie odbył. Z sukcesem. Suchego nie było, a szkoda, bo jego OSL mógł być 27-mym, który wyjechał na trasę rajdu i 29-tym ogólnie. Wypatrywałem Zdzisława aby podziękować za wskazówki co do trasy - być może był gdzieś na postoju ale się nie ujawniał - przez/obok Janikowa było z pewnoscią jechane. Z innych forumowych klimatów widziałem tylko efekty pracy Nickedelona - polecam . Forumowiczów ciekawych szczegółów imprezy odsyłam w odpowiednie miejsce: https://www.nsu-riders.pl...?p=16781#p16781
Odezwę sie w tej samej sprawie za dwa lata jak znajdzie się chętny do organizacji kolejnej edycji (co nie jest takie pewne) a ja nie zostanę wyrzucowy z tego forum wcześniej.
Tu by pasowało napisać jakiś komentarz nie na temat. Ale staram się tak nie robić. Może bym wpadł na ten zlot, ale jak sądzisz, czy przez tygodnie go poprzedzające miałem szanse zapamiętać, że taki zlot będzie?
Najmocniej przepraszam, ale w czasie przejazdu w pracy siedziałem i ubolewałem, gdyż chciałem zobaczyć tyle jadących NSiaków na żywo, ale nie dane mi było . Pozostaje obejrzeć zdjęcia .
No to jeszcze tylko krótkie sprawozdanie:
https://www.nsu-riders.pl...3-zlot-nsu-2024
Niestety nie znalazł się lepszy autor więc znowu ja musiałem.
Na tym kończę ten off-topic.