Nasze motto: zgodność numerów nie ma znaczenia, oryginalność rocznikowa jak najbardziej.
Zadanie przed nami, to skręcić to wszystko do kupy, spasować blacharkę i skatalogować braki.
Dzięki z góry za pomoc, będzie potrzebna, jako że na forum awo chyba mnie nie chcą
Awtowelo czytasz w naszych myślach
Nie licząc miejscowego bazaru, z Wrocka mamy bliżej do niemieckich szpejowni, a właśnie najbliższy będzie w Chociebużu
https://www.oldtimer-teil...us-messehallen/
Wstępne oględziny ramy ukazały nam jej niekompletność
Ktoś pozbawił ją gniazda zamka blokady kierownicy, w jeżdżeniu niby nie przeszkadza, ale jak z tym żyć
Jeżeli ktoś jest w posiadaniu "przewalcowanej" ramy z ocalałym gniazdem, z chęcią ten element odkupię.
Dzięki z góry za pomoc, będzie potrzebna, jako że na forum awo chyba mnie nie chcą
Dałem znać Administratorowi Awoforum.pl żeby Cię wpuścił o ile próbowałeś się zarejestrować.
Setki rosyjskich trolli próbuje się tam włamać i Kosmo nie przecedzi zawsze kto nie-troll.
tybusz napisał/a:
Miałem nadzieję na drobne uzupełnienia blacharskie, ale tam brakuje z dziesięć centów, raczej pójdzie w kubeł. Wpisujemy na listę poszukiwań
Nie wyrzucaj tego. Dobry blacharz zrobi wstawkę a zawsze może się przydać komu innemu jak Ty z tego zrezygnujesz.
Zewnętrzna powierzchnia goleni jest mocno skorodowana, więc chromu nie będzie, szpachel i farba zrobią robotę.
Przy okazji podpowiedzcie, czy wyprostowane "skrzydełka" będą problemem ?
Czekam na pałąki błotnika i nie mam porównania, a powtórna próba zgięcia może być destrukcyjna
Dotarły pałąki błotnika
Zobaczymy do czego służą te "skrzydełka" goleni.
Pałąk z płaskownika idzie na środek błotnika. Na goleniach kształtowniki z wycięciami prostokątnymi gdzie wchodzą śruby zamkowe (z kwadratowym wypustem).
O, to będzie rzeźbienie, ponieważ pałąki to surówka, do indywidualnego pasowania z błotnikiem.
Dzięki LukS, próbuję z niemieckiej instrukcji korzystać.
Jako, że nasz awok będzie miał wielu ojców, dziś padło na Katalinę.